User Menu

TranslateNr.10
Nr.10 - Paul Beau Borderies

 
Tidligere leverandør til negociantene, men valgte i fra 1977 å selge sine produkter under eget navn.

Paul Beau har vi lært å kjenne som et cognachus som leverer produkter i den ypperste klasse, i fra VSOP, som for øvrig er en Grande Champagne, til den kraftfulle Borderies Extra Vieille.

Paul Beau sin Borderies er en svært typeriktig cognac som det har lyktes produsenten å bevare de særegne smakene som kjennetegner området. Båter lukt og smak er det en nøtteaktig og mandellignende karakter.

Smaken er kraftig og meget tung, men samtidig bløt og innbydende. Alkoholprosenten er på 45, noe som er med på å løfte smaksbildet til de store høyder.

Cognacen er lagret i over 40 år og bærer preg av at dette har vært vellykket. Det er utrolige aromarikdom, som spenner i fra det fruktige til det krydderpregede, med et elegant innslag av blomster.

Cognacen er flott balansert, med en "rancio" som er med å løfte opp inntrykket ytterligere. Den utvikler seg fint i munnen, og ettersmaken er lang og viser at dette produktet har en høy klasse.

I en test som var utført av 500 personer, profesjonelle og amatører, over en tre års periode, der nesten 200 cognac var testet, synd fikk Paul Beau Borderies 30 poeng av 30 mulige i kategorien "Extra".

Cognacen er å få smakt på i Tromsø, i en intim liten bar som heter Apoteker Bar. Dette er en cognac som passer godt til den mørkere årstiden, med sin fylde og kraft, gir den håp for en frossen nordboer. Den er også perfekt etter et kraftig måltid mat.

Dette produktet er det beste kjøpet du gjør for rundt kr.1000 .-

God smaking!
Vi gir denne cognacenwww.glass6 - kopi.jpg - 14.24 Kb av 6 glass.